vrijdag 17 augustus 2018

CineLOVA Filmcafé - 28 augustus 2018

Op dinsdag 28 augustus a.s. organiseert CineLOVA van 19.30-22.00 uur een CineLOVA Filmcafé bij Cafézaal ’t Weverke (Hoofdstraat 77) in Schimmert. Tijdens het Filmcafé bespreken we de stand van zaken omtrent de bestuurlijke samenvoeging van LOVA-CineLOVA en de CineLOVA activiteiten van het najaar. 
Ook bespreken we de film ‘Beast’ van Micheal Pearce. Het betreft de ‘Film van de Maand juni’ die (Cine)LOVA leden met korting konden bezoeken in Lumière Cinema in Maastricht. 
Tot slot vertonen en bespreken we drie films die vertoond zijn tijdens de Limburgse Filmdagen 2018 en de bijbehorende juryvideo’s. Allereerst ter verdieping, maar ook om het juryproces van de Limburgse Filmdagen te bespreken.
Aanmelden voor het CineLOVA Filmcafé is verplicht en kan tot 26 augustus a.s. door een mail te sturen naar cinelova@gmail.com o.v.v. ‘CineLOVA Filmcafé augustus’. Kijk voor het uitgebreide programma op 
www.cinelova.nl
P.s. de film 'Beast' is nog te zien in Lumière Cinema. Kijk voor de vertoningsdata en -tijden op de website van het filmhuis. 

Met vriedelijke groet,
Het CineLOVA Projectteam

Geen opmerkingen:

Een reactie posten